Volt helper napló/ 2. – Újoncokat kérdeztünk

A VOLT fesztivál 26-án hivatalosan is elkezdődött, ami pedig helper szempontból azt jelentette, hogy minden divízió tagjai megkezdték a munkavégzést.

Ennek alkalmából több divízió tagjait is elcsíptem és megkértem őket, hogy meséljenek egy kicsit, hogyan is telt az első műszak.

Az IT divíziótól azt az infót kaptam, hogy előző nap volt a munka dandár része, ugyanis az ambulancián be kellett kötniük a kamerákat, valamint kiépíteni az informatikai rendszert, a továbbiakban pedig ennek az állapotnak a hibátlan működésének fenntartásáért felelnek. Az egyik járőr csapat mesélte, hogy ők a műszak első felében vizet osztottak, majd a későbbiekben már az esti koncertek miatt teljes bedobással az alapvető feladatukra, a fesztiválozók jólétének fenntartására koncentrálnak. A beteg kísérők mesélték, hogy bár szerencsére az első napon kevesen fordultak meg az ambulancián, viszont sokan akartak átvágni a területen, hogy levágják az utat, szerencsére a lányok elég talpraesettek és türelmesek voltak, így mindenkit tájékoztattak, hogy ezt nem tudják megtenni, ezzel pedig az ambulancia zavartalanul tudott működni. Végül pedig az irodások közöl beszélgettem pár emberrel, akik elmondták, hogy annak köszönhetően, hogy ők korábban érkeztek, nagyon jó csapattá kovácsolódtak, ezzel együtt pedig a munka is gördülékenyen megy, amiért nagy köszönet jár koordinátoruknak, Zsófinak.

Konklúzióként ez egy jó hangulatú csapat, akikkel öröm együtt dolgozni, így alig várom a következő napok és hetek közös munkáját.

 

Tymcsuk Dorina