A képzéseknek vége! – Az utolsó képzés zajlott a hétvégén

Az utolsó képzés rendhagyó módon a Fasori gimi helyett a Sziget Fesztivál helyszínén, a Hajógyári-szigeten volt megtartva. Önkénteseink kis csoportokban 6 állomáson keresztül mutatták be a képzések alatt elsajátított ismereteiket.

Minden helyszínen különböző programokkal és játékokkal készültek a koordinátoraink. Volt, ahol szituációs, asszociációs, vagy épp igaz-hamis játékokban adhattak számot tudásukról leendő járőreink. Máshol Tabuzni és Activityzni lehetett a tanult egészségügyi szakszavakkal és kifejezésekkel. Néhány állomáson pedig be kellett mutatni, mi a teendő egyes helyzetekben – milyen fektetések vannak, illetve milyen esetekben kell ezeket alkalmazni; vagy épp hogy kell bemondani egy esetet a rádión. A jó hangulatú záró alkalom után pedig sokan a Csónakházban folytatták a délutánt.

A képzések végeztével pedig eljött a Camp ideje!

A következő hétvége az ismerkedésé és az elméleti vizsgáké. Péntek délután közösen indulunk Ráckevére campingezni, vasárnap este pedig együtt jövünk majd vissza Budapestre. Ez idő alatt önkénteseinknek lehetősége nyílik bepótolni azokat a képzéseket, amelyeken nem jelentek meg; illetve a járőrvizsga letétele után még jobban megismerhetik egymást. További infókért keressétek fel Facebook csoportunkat!

Köszönjük mindenkinek, aki eddig részt vett a képzéseken, illetve segített abban, hogy ez az egész idén is megvalósulhasson. Nincs is más hátra, mint…

Kezdődjön a fesztiválszezon!

Varga Zsófia