Hivatalosan is elindult a Sziget!

Hatalmas hőségben startolt az idei Sziget fesztivál

Harminchat, közel harmincnyolc fokban indult el a Sziget, amelyre közel félmillió látogatót várnak a szervezők. Ahogy mondják, nagyobb és jobb, mint eddig. Így a helpereknek biztosan akad munkája, ám ezért vagyunk itt!

Miután végig csináltuk a képzéseket, élesben segíthetünk a látogatóknak különböző területekben, a fesztivál egész helyszínén.

Ma Kendrick Lamar, Pulitzer-díjas rapperre bulizhattak a résztvevők, akinek színpadját Stormzy és a Cheat Codes melegítette fel. A rapper sajnos technikai okok miatt csak negyven percet tudott a színpadon lenni, elég húzós késés miatt, ám egy utolsó ráadás dallal kárpótolta a nézőket. 23 óra után már nem szabad senkinek a nagyszínpadon zenélnie, de Kendrick ma kivételt képezett, így négy perccel 11 után búcsúzott el. Azonban megígérte, hogy visszatér!

Így ma igazán a rap világáé volt a Sziget, amelyen mindenki találhat a kedvének való zenei szeletet. A szervezők idén egymilliárd forinttal többet költöttek az előadókra, így nem is meglepő, hogy megdőlhet a látogatói rekord.

Kíváncsiak várjuk, az meg lesz-e, mi pedig itt vagyunk, hogy segítsünk, ahol tudunk!

 

Konfár Tamás