SOUND – második nap

A második nap nagyon pörgősre sikeredett. Ez lehetett a nagy hőség és a kevés folyadékbevitel, vagy éppen a túlzott “folyadék”bevitel miatt.

Tegnap fél órás késéssel indult a THE CHAINSMOKERS a nagyszínpadon, ugyanis valaki a nagy tömegben rosszul lett és a mentőkocsinak az egész tömegen áthatolva kellett megközelítenie a fesztiválozót. Nagyon sokat segítettek a biztonsági szervezek és utat törtek a mentőnek, hogy az ellátás minél hamarabb megkezdődhessen. Innen látszik, hogy mennyire jól együtt tudnak működni az emberek, a szervezetek, és segítik egymás munkáját ott, ahol tudják.

Az éjszaka folyamán esett ugyan kisebb csapadék, de hála égnek nem volt olyan nagy mennyiségű, hogy elázzanak a járőröző helperek vagy a fesztiválozók. Arra viszont kiváló volt, hogy kicsit lehűtse a levegőt. A nagyszínpadon folyamatosan írják a várható időjárást, érdemes rá odafigyelni! A következő napokra is viharokat és esőt mond, úgyhogy figyeljünk oda, hogy egy kis esőkabát mindig legyen nálunk. További jó fesztiválozást!

Gyenese Péter