A negyedik képzésről

Szombaton ismét egy izgalmas helperképzésen vehettünk részt, ahol a keringésről, vérzésekről, sebzésekről és ezeknek ellátásáról volt szó.
Ezt az előadást Rudolf Anita tartotta, a nagyszínpad divízió vezetője, aki egyből leszögezte, hogy nyugodtan hívjuk Rudinak.  A képzés már csak azért is nagyon fontos volt, mert ezek az esetek nagyon gyakoriak az összes fesztiválon. A kötözéseket gyakorolni, elsajátítani majd egy későbbi képzésen fogjuk, amihez nagyon jó alapot adott ez a szombati másfél óra.
Rudi nagyon nagy jókedvvel, gyakorlatias példákkal, és egy nyereményjátékkal spèkelte meg a hangulatot. A 3-as szám a képzés egyik alapszáma volt. A kahoo.it oldal segítségével 3 körben 3 kérdésre kellett válaszolni. A 3 legjobban és leggyorsabban válaszoló helper pedig túrórudiban részesült. Aki esetleg lemaradt a képzésről annak a  Facebook oldalon (#helperszeretnèklenni2018) már el is érhető a tananyag. Jövő héten elmarad a képzés, de aki teheti a kis helperlányokat nehogy elfelejtse meglocsolni. Legközelebbi képzés április 7-én lesz. Ez nagyon fontos, ugyanis ez a Pszichológia című előadás lesz, amin a részvétel kötelező! Szóval ne tervezzen arra a hétvégére senki semmit.

Jó pihenést mindenkinek és akkor találkozunk a 2018-as helperképzés első kötelező előadásán.

Sipos Vanda