Pszichológus divízió jelentkezés 2018

Várjuk azon minimum másodéves pszichológus-, szociális munkás- és szociológushallgatók és végzett szakemberek jelentkezését, akik szívesen dolgoznának önkéntesként a Sziget Fesztiválon a pszichológus csapatunkban.

Egy kis információ az Egyesületünk munkájáról

A Helperek Egyesület önkéntesek szervezésével különböző zenei- és sportrendezvényeken nyújt teljeskörű egészségügyi biztosítást és drogprevenciót. Ilyen a legtöbb magyarországi fesztivál, úgy, mint a Sziget, a VOLT, Balaton Sound, Strand és a B My Lake. Ezeken felül számos fővárosi és vidéki futóversenyen, illetve sportrendezvényen vették már igénybe szolgáltatásainkat, többek között a Sport Szigeten, a Balaton-Maratonon, a Bécs-Budapest Szupermaratonon és a Legion Run-on. A Sziget Fesztiválra több mint 500 önkéntest mozgatunk meg minden évben.

A Sziget fesztiválon két helyszínen látunk el pszichológiai munkát, van egy külső helyszínünk, ahol drogprevenciós, krízisintervenciós és kortárs segítői munkát végzünk, a belső helyszínen pedig az egészségügyi ambulanciát igénybe vevő fesztiválozók ellátásában veszünk részt. 8 órás műszakokban, 0-24 órában működünk.

Leendő önkénteseink számára fesztiválbelépőt, napi négyszeri étkezést, őrzött sátorhelyet, fiatal, lelkes dolgozói gárdát és segítőkész vezetőket biztosítunk. A pszichológus csapat a Sziget fesztivál előtt egy 70 órás képzésen vesz részt, témáját tekintve többek között a segítőbeszélgetés, drogok, pszichiátriai kórképek, krízislélektan, sürgősségi lélektan. Mindezeket elméleti és gyakorlati blokkok során adjuk át.

A képzés helyszíne Budapest, a képzések szombati napokon lesznek április végi kezdéssel:

  • 2018. április 28.
  • 2018. május 5.
  • 2018. május 12.
  • 2018. május 19.
  • 2018. május 26.
  • 2018. június 2.
  • 2018. augusztus 4. (helyszín: Hajógyári sziget) 

A nyitó képzési napon a részvétel kötelező, összesen 3 alkalommal lehet hiányozni. Fontos tudnivaló még, hogy a fesztiválos létszámkeretnél nagyobb létszámmal kezdjük a képzést, tehát a képzés elvégzése még nem feltétlen egyenes út a fesztiválra.

JELENTKEZÉS MÓDJA: 

az alábbi linken https://goo.gl/forms/RUfgLrPwv1BO3yIu1 található jelentkezési lap kitöltésével, melynek keretében kell csatolni az önéletrajzot és motivációs levelet is.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 

2018. március 15. (csütörtök)

Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor várjuk mihamarabbi jelentkezésedet! Amennyiben kérdésed lenne, keress minket a pszichologusdivizio@helperek.hu emailcímen.