Indul a 2017-es pszichológus toborzás

Várjuk azon minimum másodéves pszichológus-, szociális munkás- és szociológushallgatók és végzett szakemberek jelentkezését, akik szívesen dolgoznának önkéntesként a Sziget Fesztiválon a pszichológus csapatunkban.

 

Egy kis információ az Egyesületünk munkájáról

A Helperek Egyesület önkéntesek szervezésével különböző zenei- és sportrendezvényeken nyújt teljeskörű egészségügyi biztosítást és drogprevenciót. Ilyen a legtöbb magyarországi fesztivál, úgy, mint a Sziget, a VOLT, Balaton Sound, Strand és a B My Lake. Ezeken felül számos fővárosi és vidéki futóversenyen, illetve sportrendezvényen vették már igénybe szolgáltatásainkat, többek között a Sport Szigeten, a Balaton-Maratonon, a Bécs-Budapest Szupermaratonon és a Legion Run-on. A Sziget Fesztiválra több mint 500 önkéntest mozgatunk meg minden évben.

 

A Sziget fesztiválon két helyszínen látunk el pszichológiai munkát, van egy külső helyszínünk, ahol drogprevenciós, krízisintervenciós és kortárs segítői munkát végzünk, a belső helyszínen pedig az egészségügyi ambulanciát igénybe vevő fesztiválozók ellátásában veszünk részt. 8 órás műszakokban, 0-24 órában működünk.

 

Leendő önkénteseink számára fesztiválbelépőt, napi négyszeri étkezést, őrzött sátorhelyet, fiatal, lelkes dolgozói gárdát és segítőkész vezetőket biztosítunk. A pszichológus csapat a Sziget fesztivál előtt egy 70 órás képzésen vesz részt, témáját tekintve többek között a segítőbeszélgetés, drogok, pszichiátriai kórképek, krízislélektan, sürgősségi lélektan. Mindezeket elméleti és gyakorlati blokkok során adjuk át.

 

A képzés helyszíne Budapest, a képzések szombati napokon lesznek márciusi kezdéssel:

2017. március 25.
2017. április 8.
2017. április 29.
2017. május 6.
2017. május 20.
2017. május 27.
2017. augusztus 5. (helyszín: Hajógyári sziget)

 

A nyitó képzési napon a részvétel kötelező, összesen 2 alkalommal lehet hiányozni. Fontos tudnivaló még, hogy a fesztiválos létszámkeretnél nagyobb létszámmal kezdjük a képzést, tehát a képzés elvégzése még nem feltétlen egyenes út a fesztiválra.

 

JELENTKEZÉS MÓDJA: ide kattintva található jelentkezési lap kitöltésével és a pszichologusdivizio@helperek.hu címre elküldött önéletrajzzal, motivációs levéllel

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. február 26. (vasárnap).

 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor várjuk mihamarabbi jelentkezésedet!