!!! INDUL A 2016-OS TOBORZÁS !!!

 

Szeretnél…

… egy nagyszerű közösséghez tartozni?

… segíteni másokon?

… a legnagyobb nyári fesztiválokon dolgozni?

… igazolást szerezni az érettségihez szükséges önkéntes munkáról?

Jelentkezz hozzánk!

 

Elérkezett a várva várt toborzási időszak, amikor a lelkes jövendőbeli, régi és veterán Helpereknek lehetősége adódik a számukra szimpatikus divízió(k)ba jelentkezni.

Leendő önkénteseink számára fesztiválbelépőt, napi négyszeri étkezést, őrzött sátorhelyet, fiatal, lelkes dolgozói gárdát, rugalmas beosztást és segítőkész vezetőket biztosítunk, cserébe elvárjuk a szívvel-lélekkel való munkavégzést.

A Helperek elsősegélynyújtó képzései továbbra is márciustól májusig csaknem minden szombaton Budapesten kerülnek megrendezésre, mely elvégzése több divízióban követelmény. (Pontos adatok később.)

 

Kérünk, hogy figyelmesen olvasd végig a jelentkezés menetét és csak ezután kezdj neki!

A jelentkezéseket a határidő lejárta után divíziónként összegezzük, majd levelezőlistákat hozunk létre, amelyeken keresztül folyamatosan kapjátok majd a friss információkat a képzésekkel kapcsolatban.

Korhatár:

A nyári fesztiválokra kizárólag azokat az önkénteseinket tudjuk magunkkal vinni, akik július 1-jéig betöltik a 16. életévüket. A képzések, évközi rendezvények és munkák, stb. nem korhatárosak.

 

Jelentkezés határideje:

  1. február 28. (vasárnap)

 

Jelentkezés menete:

  • A „Divízióink” fülnél alaposan olvasd el a számodra szimpatikus divíziók leírását!
  • A „Jelentkezés” fülre kattintva töltsd ki a jelentkezést a saját adataiddal és a választott divízió(k) megjelölésével!
  • Figyeld az e-mail fiókodat és az online felületeinket, hamarosan friss információkkal jövünk!